TROLLEY LÆDER TASKE

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Vogne er det rigtige tilbehør til dem, der altid er på farten, og for dem, der aldrig stopper mellem det ene engagement og det andet i løbet af dagen, giver de dig mulighed for at bære alt, hvad du har brug for, uden at ofre stilen. De er perfekte til både mænd og kvinder, der arbejder væk hjemmefra og ofte skal tage tog og offentlig transport, for fyre, der kan lide at tage på eventyr og skal flytte mellem lufthavne og jernbaner. Vores trolley taske fra Fantini Pelletteria tilbyder modstand, komfort, sikkerhed og klasse, læderet er arbejdet af italienske håndværkere, der er opmærksomme på bearbejdningen af ​​produktet i hvert trin for at tilbyde en artikel af høj kvalitet og prestige.

Trolley taske: lad dig ledsage af et unikt håndlavet tilbehør under dine rejser

Trolley er et perfekt luksustilbehør til elskere af rejser, elegance og komfort. Robust og velorganiseret, dette tilbehør i ægte læder kombinerer bekvemmeligheden ved en kuffert, der kan transporteres på hjul med kvaliteten af ​​et ekstremt modstandsdygtigt materiale som læder. Fås i både håndbagage og større størrelser, vores vogne er perfekte til enhver lejlighed, fra en kort weekend væk til en lang tur. De forskellige modeller kan have forskellige former og være pyntet med originale detaljer under deres behandling, der finder sted helt i Italien. I årevis har vi også specialiseret os i læder rygsække til både mænd og kvinder, så gå ikke glip af nyhederne og giv ikke op med italiensk ekspertise!

Komfort og klasse til dine rejser takket være disse fantastiske trolley taske

Praktisk og funktionel til alle ture, vognene er lavet af læder og tilbydes i forskellige størrelser og i forskellige modeller. De er udstyret med håndtag og skulderstropper og et aftageligt plasthåndtag. Lukket med lynlås består interiøret af et enkelt rum med sidelomme. Praktiske lommer, altid med lynlås, påføres både på forsiden af ​​tasken og på bagsiden. Vores kufferter har et elegant design, der er endnu mere raffineret ved brug af læder af høj kvalitet, der er færdig med håndsømme. Hvis du er en rejseliv, kan en læder toilettaske ikke mangle i din bagage, se vores websted for den bedste model til dig.

Rejs med Fantini Pelletteria, vælg din trolley!

Hvis du er en rejse- og eventyrelsker, der ønsker at bevæge sig komfortabelt og elegant, er vores vogne noget for dig! Med disse varer kan du vælge den rejseplan, du foretrækker, trolley taske og unisexvogne er egnede til ethvert sted, da de har komfortable hjul, der let kan transporteres hvor som helst. Gå aldrig glip af muligheden for at rejse i stil, vælg den model, der passer bedst til din smag og personlighed, forkæl dig selv med farver og former. Disse er rummelige og modstandsdygtige genstande med flere lommer til at rumme alle de objekter, du har brug for til dit eventyr. Gå heller ikke glip af rejsetaske læder på vores side, hvilket er nyttigt, hvis du vil rejse komfortabelt og let.

Rejs i stil, trolley fra Fantini Pelletteria

”Ledig, meget ledig, jeg kunne kun være sådan med kufferten i hånden: i dag her, i morgen der.” - Luigi Pirandello. Med din trolley taske af Fantini Pelletteria, lavet af dygtige håndværkere i Italien og med prestigefyldte materialer, skal du bare pakke dine tasker, tage et kamera med dig og tage af sted for at opdage verden!