REJSETASKE LÆDER

Viser et enkelt resultat

295,00 

Er rejser din lidenskab? Elsker du at opdage nye steder og rejse til stadigt skiftende eventyr? Giv ikke komforten og klassen i en rejsetaske læder, lavet af ægte italiensk læder og af høj kvalitet. I vores læderbutik finder du en bred vifte af håndlavede genstande, der vil ledsage dig, uanset hvor din destination vil være.

Læder rejsetaske, der følger dig rundt i verden i livet

Lad dig ledsage under dine rejser af en taske i ægte toscansk læder. Alle de håndlavede læder weekendtaske, der er tilgængelige på Fantini Pelletteria, er resultatet af et omhyggeligt Made in Italy-håndværk: alle håndværkere er faktisk kun specialiserede i forarbejdning af læder og dets samling, på denne måde er vores kunder altid i stand til at modtage deres robuste og langvarige rejsetasker. Fantini Pelletteria tilbyder dig det bedste til lange og korte ture, komfortable og praktiske løsninger, der varer livet ud. Taskerne i ægte italiensk læder har det særlige at skabe et unikt bånd med dem, der bruger dem, hvilket skaber et ægte forhold. Lad dig blive båret af det unikke ved italienske produkter af høj kvalitet, tag det rigtige valg i de næste par år, en rejsetaske vil være med dig så længe det er nødvendigt. I årevis har vores butik også tilbudt forskellige læder rygsække, se siden for ikke at gå glip af nyheder og vælg den model og farve, der passer bedst til din stil!

Weekendtaske læder udsalg, vogne og håndlavede kufferter i læder

Du finder en bred og varieret samling af rejsetasker i ægte læder inden for vores lædervarer: fra de klassiske rejsetasker i mindre dimensioner, såsom den klassiske bowlingtaske i ægte toscansk læder, ideel både som en gymnastiksæk og til rejser kort, til håndbagage, der er efterspurgt af dem, der ønsker en taske at tage med sig overalt, lette og praktiske, til at bære komfortabelt med den justerbare skulderrem (tilbehør findes i alle vores kufferter og tasker) eller i hånden. Endelig lidt større i størrelse, men som altid opretholder deres upåklagelige kvalitet, komfort og lethed, rejsetaskerne anbefales til længere ture, hjultasker med sidelommer, med for- og baglommer, læderbags, vogne og tasker rejsetaske med dobbelt bund (den såkaldte skoholder). Oplev alle modeller, størrelser, former, farver, kapaciteter, funktionalitet og særlige forhold i alle vores lædertasker og weekendtasker læder, der er ideelle til både mænd og kvinder, og vælg den der bedst passer til dine behov. På vores side finder du også fantastiske og praktiske læderpunge i håndlavet og Made in Italy læder.

Rejs med din Fantini Pelletteria rejsetaske læder

Takket være deres modstand og deres store kapacitet følger artiklerne i vores Fantini Pelletteria-samling dig på ethvert eventyr! Vores lædertasker er komfortable, store og alsidige og egner sig til enhver lejlighed og tøj. Hvis du elsker at rejse i stil, vil du ikke længere være i stand til at opgive vores tasker i ægte florentinsk læder. Vores rejsetaske fås i forskellige farver, først og fremmest brun, den mest efterspurgte og moderigtige, for altid at føle sig godt tilpas i enhver situation. De fås også i blåt med et flerfarvet eller italiensk flagdesign, som også kan være en fremragende souvenir at tage med til venner og familie efter en ferie blandt italienske skønheder. Vores rejsetaske i læder kan bæres i hånden eller over skulderen, men har også behagelige hjul til at bevæge sig rundt på hver destination. Desuden kan læder toilettaske aldrig savnes i alles kuffert for bedre at organisere alle produkter til pleje af din krop, vælg den rigtige model til dig på vores side!

Rejsetaske læder, det essentielle tilbehør i din garderobe!

Når du rejser, er pakning allerede halvdelen af ​​kampen. Det har aldrig været nemmere at forberede dine tasker med vores weekendtaske i læder, praktisk og rummelig, men altid trendy, et tilbehør der ikke længere kan mangle i din garderobe. Faktisk passer det godt til ethvert tøj, fra det mest afslappede til det elegante udseende. Alt du skal gøre er at vælge den model og den farve, der passer bedst til din personlighed, kuffert i hånden og klar til brug! I vores butik kan du også finde læderbælter af italiensk kvalitet og håndlavet produktion.