LÆGE TASKE

Viser alle 17 resultater

184,00 
184,00 
184,00 
164,00 
145,00 
145,00 
145,00 
145,00 
145,00 
209,00 
209,00 
209,00 
218,00 
225,00 
225,00 
225,00 
295,00 

Lægetasker er en historie om stil og tradition. Siden oldtiden, hvor lægehjælp var hjemme, og lægerne måtte bære deres arbejdsredskaber med sig, har disse poser repræsenteret en stor innovation. Hvis de i harmonikastrukturen forblev trofaste mod de tidligere modeller, rummelige og funktionelle, kan udviklingen ses i skønheden i disse håndlavede læderprodukter, der inkorporerer æstetiske værdier og tendenser fra tidligere og moderne epoker. Kvaliteten af ​​materialet, der trods brugen af ​​maskiner stadig ser et stærkt punkt i håndværkerens dygtighed og manuelle færdigheder, er det, der gør disse italienske produkter originale og prestigefyldte.

Leder lægetaske: høj kvalitet og håndværk fra Made in Italy

Vælg din læge taske i ægte læder på Fantini Pelletteria. Disse er de mest dyrebare og uforlignelige håndlavede genstande. Faktisk udover at være sammensat af kvalitetsråmaterialer, har de en meget lang produktionsproces, hvor op til ca. 3 timers arbejdskraft kan tildeles til hver læge taske leder. Vores lædervarer tilbyder italienske produkter af høj kvalitet lavet med nøje udvalgte materialer og tilføjer metaldetaljer, der gør vores modeller unikke og værdsatte over hele verden. Vores side indeholder flere genstande, herunder vores elskede læderygsække, hvad venter du på? Hvis du er interesseret, løb for at se den store tilgængelighed af produkter, der passer til enhver lejlighed og behov.

En stilfuld læge taske til enhver!

Vores taskesamlinger er helt lavet i Italien. Hvis du har en elsket, der lige er blevet læge, eller du selv lige er blevet en, er den bedste og mest symbolske gave bestemt en pragtfuld håndlavet læge taske leder, der vil ledsage ham gennem hans professionelle karriere. Faktisk er det robuste læder af disse tasker, helt af italiensk oprindelse (Toscana), et af de mest robuste læder nogensinde, og kombineret med vores førstevalg af metal tilbehør, der er afgørende for artiklens struktur, gør disse genstande holdbare over tid og pålidelig gennem årene.

Læder læge taske: stil og professionalisme

Vores tasker kan være en fremragende gave til enhver nyuddannet læge: behagelig, sikker, praktisk og professionel. Også perfekt til specialister, sygeplejersker, sygeplejersker, der bevæger sig mellem kontorer og hospitalskorridorer i hele dage. Faktisk giver de dig mulighed for at bære værktøjer og dokumenter med dig, mens du altid opretholder stil og seriøsitet! Og efter at have taget på trøjen og tasken ... det sidste strejf? En af vores håndlavede og Made in Italy læderpunge til stede i vores Fantini Pelletteria kollektion.

Vælg din farve!

Hvis du er en læge, der ikke ønsker at opgive sin egen stil og altid være på mode selv på arbejdspladsen, mellem klinikker og afdelinger, er vores læge taske noget for dig! Faktisk fås de i forskellige farver, så de passer til ethvert look, som kan suppleres med et af vores læderbælter til damer. Seriøsitet og elegance, sort er den rigtige farve, der viser din forfining. Brown er en tidløs klassiker, der bedst udtrykker din professionalisme. Skat en af ​​de forskellige lyse og muntre farver, der findes i vores serie!

Din læge taske i håndlavet og italiensk læder

"Enten er du et kunstværk, eller så bærer du det." - Oscar Wilde. En elegant lægetaske, der fuldender dit image som en sikker og kompetent læge. Lægen, en figur af respekt og respekt, og hvis du ikke ønsker at blive overgået ... Her er vores udvalg, vælg den lægetaske, der bedst afspejler din stil og gå ikke glip af de andre produkter fra Fantini Pelletteria!