LÆDERMAPPE

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Lædermappe, det kan virke som et bizart navn, men i virkeligheden angiver det i alle henseender funktionaliteten af ​​dette objekt. Det er faktisk et tilbehør, der bruges af både mænd og kvinder, der har travlt med arbejde, kan holde sig væk hjemmefra selv en hel dag. Disse dokumentmapper er blevet et symbol på professionel elegance, og vores lædervarer, der tilbyder disse modeller i ægte toscansk læder, er opmærksomme på deres kvalitet.

Læder mappe: Find de bedste håndlavede forretningstasker til din virksomhed

Vores håndlavede dokumentmapper er udformet med opmærksomhed på detaljer og stor lidenskab. Den manuelle bearbejdning er en garanti for et unikt og perfekt produkt i alle detaljer, derfor i stand til at tilbyde fleksibilitet, komfort og modstand under alle omstændigheder. Fantini Pelletteria lædermappe a4 opfylder netop disse behov. Ideel til opbevaring af computere, tablets, A4-dokumenter og alt kontor tilbehør. Der er uendelige stilarter, hvor vi kan identificere os med vores forretningstaske: elegante, tynde, minimale herretasker med mere moderne lynlås eller afrivningslukninger; eller den klassiske taske med metalnøgle eller snaplukning, ideel til et klassisk og professionelt look. Gør dine dage fulde af lidenskab for det, du laver med den rigtige dokumentmappe til dig! Vi i Fantini Pelletteria er forsigtige med alle andre materialer end italienske læder af høj kvalitet af en meget simpel grund: at stole på et tilbehør som en forretningstaske er et vigtigt skridt i enhver mands liv og ud over det æstetiske aspekt. det er vigtigt, at kvaliteten af ​​din fil er usædvanlig, så den kan bruges hver dag i lange perioder. På vores side kan du også konsultere samlingen af ​​læderbælter til mænd, af italienske materialer og første kvalitet!

Find den stil og struktur, der bedst passer til din virksomhed blandt vores lædermapper

Lædermappe kan være en perfekt løsning til alle de små og store ting, som vi altid vil have med os. Hver af os har et specifikt behov for deres arbejdstaske: der er dem, der har brug for et enkelt rum til kun at bære det helt nødvendige, mens de, der har brug for to eller endda tre rum til at opdele hver mappe eller dokument, dem, der har brug for specielle indvendige lommer til kuglepenne eller mobiltelefoner, dem, der har brug for at lægge specialværktøj eller genstande med en ikke-lineær form (som i tilfælde af læge tasker). Derfor, hvad Fantini Pelletteria har forsøgt at udvikle gennem årene er en bred og varieret serie af forretningstasker til mænd, der er i stand til at tilfredsstille ethvert personligt behov for plads og praktisk. I alle vores tasker er der adskillige indvendige lommer, store og rummelige indvendige lynlåse, lynlåslukninger og muligheden for at bære skoletasken enten i hånden eller over skulderen, så de kan være alsidige i henhold til den arbejdsdagstype, som du skal stå over for. Alle vores arbejdsmapper er lavet i italiensk læder af høj kvalitet, så de holder i lang tid og kan fyldes uden vægtproblemer takket være materialernes modstandsdygtighed under produktionen. Derudover fås vores dokumentmapper i florentinsk læder i forskellige farver, sort for et elegant touch til din stil, lys eller mørkebrun og honning, der altid forbliver en tidløs klassisk og professionel model. I årevis hos Fantini Pelletteria har vi også tilbudt et bredt udvalg af læder mapper, som kan være perfekte sammen med dokumentmappen for at fuldende dit forretningsmands- eller kvindeudseende.

Kvinde og forretningsmand, løsningen er lædermappe a4 fra Fantini Pelletteria!

Hvis du er forretningsmand eller kvinde, er vores ægte toscanske lædermapper noget for dig! Inde i disse rummelige modeller, som også har utallige lommer, kan du bære alt hvad du har brug for i løbet af dagen, pc, mobiltelefon, dokumenter, kuglepenne, bøger og meget mere. Disse er ikke kun praktiske, men også high fashion tilbehør, der beskytter indholdet under dine rejser. Disse lædermappetasker kan bæres i hånden eller over skulderen, hvilket gør det til et meget behageligt og praktisk tilbehør. De har dog også dekorationer og metallukninger, hvilket giver en elegant og raffineret model. Disse emner er også perfekte til unge universitetsstuderende, der flytter fra et universitet til et andet, så de altid har bærbare computere og bøger med sig. Faktisk er de tilbehør, der passer til ethvert look, ikke kun elegante arbejdstøj, men også mere afslappet. Du kan også finde fantastiske og håndlavede modeller af læder rygsæk herre på siden, gå ikke glip af nyheden!

Vælg din læder mappe på Fantini Pelletteria

I dag er dette tilbehør blevet uundværligt for enhver forretningsmand og -kvinde, der skal flytte fra kontor til kontor i løbet af deres arbejdsdag. De kan dog også være en fremragende gave til nyuddannede eller for dem, der kommer ind i arbejdslivet for første gang. Ved at vælge vores modeller opgiver du ikke klassen, stilen og prestige for italienske lædervarer. Tjek også herrepung laeder på vores hjemmeside.