LÆDER TOILETTASKE

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Skønhedssagen har en historie, der går tilbage til det antikke Egypten, da det stadig var meget dekoreret udstillingsvinduer, som derefter udviklede sig over tid. For at komme til en prototype af skønhed, som vi kender den i dag, bliver vi dog nødt til at vente til 20'erne i sidste århundrede, da disse genstande begyndte at have den klassiske bagagerum med rum og beholdere for at rydde op i alle toiletartiklerne. Disse håndlavede læderartikler repræsenterer komfort og elegance, og dette prestigefyldte og modstandsdygtige materiale arbejdes med omhu og i detaljer for at tilbyde så høj kvalitet. Vores læder toilettaske fra Fantini Pelletteria er udtryk for stil og nytte.

Toilettaske læder i håndlavet og fremstillet i Italien læder

Hvis du leder efter skønhedssager lavet af dygtige italienske håndværkere, er du på det rigtige sted! Behandlingen af ​​læder, et dyrebart og luksuriøst materiale, finder sted i Italien, vores butik er opmærksom på produktets kvalitet i hvert trin i produktionen, så kunden tilbydes en raffineret, smuk og præcis artikel. Vores skønhedssager i læder er ideelle til både kvinder og mænd, komfortable, rummelige og raffinerede. Også på vores side kan du også finde fantastiske italienske læder bæltetasker, der er justerbare og egnede til at blive båret overalt!

Læder toilettaske, vælg Fantini Pelletteria!

Vores samling af læder og unisex skønhedssager indeholder høje lædervarer designet i Italien. Skønhedssagerne i læder med minimale og strenge overflader er modstandsdygtige og klar til ethvert eventyr med dig! Ud over at have flere indvendige rum har de også lynlåslukninger med lommer til at rumme alle de ting, du har brug for til din kropspleje, fra make-up til tandbørste og tandpasta. Også til din rådighed er der forskellige farver, den mest elegante sort, skat en livlig farve, brun en god klassiker, vælg den farve, der bedst passer til din personlighed og din smag! Hvis du er en person, der elsker at rejse, findes der også et bredt udvalg af trolley læder taske på vores side! Og med skønhed og kuffert til din rådighed, skal du bare rejse!

Læder toilettaske: klar til at rejse!

Skønhedssagen kan aldrig mangle i kufferten (se efter de bedste rejsetasker laeder på vores hjemmeside) hos en selvrespektende rejsende. Denne lædertaske med lommer og lynlåse er designet til alle typer rejser, på hoteller, camping, til kortere ture eller længere ophold. Inde kan du sikkert og hygiejnisk opbevare alle produkter til pleje og rengøring af din person med rum til alle flasker, parfume og badeværelsesgenstande. Toilettaske læder er faktisk funktionel til at beskytte dens indhold mod vand og stød. Vores skønhedsetui Made in Italy er et stilfuldt tilbehør, der gør din ferie på mode!

Vælg din rejse Toilettaske læder etui

Cremer, barbermaskine, make-up, tandpasta og tandbørste, sæber. Din tur skal altid være organiseret, så du kan flytte fra destination til destination komfortabelt. Vores læder skønhed etui er perfekt til alle dine daglige skønhedsrutine behov, faktisk kan den aldrig mangle, selv i taskerne til kvinder, der tilbringer dage væk hjemmefra, mellem kontorer, fritid og personlige forpligtelser. Med en skønhedsetui har du altid alt hvad du behøver for dit velbefindende lige ved hånden. Vælg den model og stil, der passer bedst til din rejseplan, og makeup pung læder bliver din eventyrkammerat!