LÆDER TILBEHØR

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


På Fantini Pelletteria finder du det perfekte læder tilbehør til ethvert look! Uanset om du er en sporty, klassisk eller mere afslappet person, her finder du det tilbehør, der passer til dig. I vores store samling af bælter til mænd og kvinder i florentinsk håndværkslæder finder du forskellige modeller, som kan pynte dit tøj. Der er også mange andre tilbehør såsom vores laeder moentpunge fås i forskellige størrelser og farver.

Læder tilbehør Fantini Pelletteria, håndværksmæssige teknikker og italienske læder af høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter et herrebælte eller et damebælte, er du på det rigtige sted i vores italienske læderbutik. Hos Fantini Pelletteria kan du finde bælter til elegant, men også sporty tøj, afslappede bælter, i et væld af forskellige og originale farver. Mænds bælte par excellence er bestemt den med to løkker, den mest klassiske og traditionelle, der passer godt til enhver form for outfit. Hvad angår kvindeverdenen, er det kvindebælte, der bedst passer til den aktuelle situation med påklædning i dagens verden, bestemt det sorte bælte. Læderbælterne i vores samlinger samler alt det bedste af italienske lædervarer: håndværk af de anvendte læder og materialer, skabelse efter detaljerede håndværkerteknikker, præcise finish, der holder hvert produkts ægthed i live. Vælg dit laederbaelter til damer på hjemmesiden!

Læderbælter: højde, farver, spænde; små detaljer, der gør forskellen

Der er uendelige små ting i hvert læderbælte: spændeens form og størrelse, tykkelsen på det anvendte læder, bredden på bæltesnittet, hvilket kan gøre det til et bredt bælte, dvs. ideel til fritidstøj eller et smalt læderbælte , der falder ind under kategorien elegante bælter eller kvinders bælte. Et andet meget vigtigt aspekt er farven: i den mandlige verden er de fleste læderbælter sorte bælter eller blå herrebælter efterfulgt af brune, gule, røde og grønne. Med hensyn til kvinders bælter er det derimod en konstant skiftende verden, der følger mode og trend i øjeblikket. Det, vi hos Fantini Pelletteria altid anbefaler, er valget af læderbælter, det eneste materiale, der kan garantere elasticitet, styrke og alsidighed på kort og især på lang sigt. Alt du skal gøre er at vælge dit håndlavede læderbælte til mænd fra vores store kollektion.

Vælg Fantini Pelletteria kortholder: komfort og elegance i et enkelt tilbehør

Vores kortholder er lædertilbehør, der er nyttige for enhver mand, der kan kombineres med ethvert look, fra den elegante skjorte og slips til de mere afslappede jeans. Disse varer fås i forskellige størrelser, fra den mindste til dem der ikke ønsker at tage meget plads til den største til dem der skal opbevare adskillige papirer. Der er også mange farver tilgængelige, klar til at give klasse eller livlighed til din stil. Vælg den italienske kvalitet af Fantini Pelletteria til din læderkortholder!