LÆDER RYGSÆKKE

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Fra skole til arbejde til en dag med de samme læder rygsæk kan vagten ikke mangle! Hvis det er et praktisk tilbehør at bære, som du har brug for, selvom figurerne er blevet mere og mere udviklet, ikke kun et high fashion produkt, men også en ægte proprietær æstetisk model. Med Fantini Pelletteria kan du finde de produkter, der bedst passer til din smag og ikke opgiver den høje kvalitet af Made in Italy.

Læder rygsæk dame: vælg din favorit blandt vores mange håndlavede modeller

Hvordan ikke blive forelsket i vores fantastiske rygsæk læder? Hver af vores håndlavede rygsæk i læder er lavet helt i hånden med materialer af højeste kvalitet. Perfektion i detaljerne og valget af de fineste læder er det, der kendetegner vores produkter. Fantini Pelletteria har besluttet at dedikere en hel udstillingsvindue til denne kategori, faktisk læderrygsække i de senere år affattes bogstaveligt talt selv i hverdagen. Uanset om du foretrækker en læderrygsæk med en semi-stiv struktur eller en blød læderrygsæk, stol på erfaringerne i sektoren, og lad dig blive båret af håndværket af vores rygsække. Vælg din læder rygsæk damepå hjemmesiden!

Læder rygsæk herre: hvordan skal man modstå?

De fleste af rygsække i dag er unisex-modeller, især når det kommer til læder- eller skjulmodeller. Faktisk er vores læderrygsække hovedsageligt designet med en global anvendelse i tankerne. Rygsækkene på Fantini Pelletteria, lette og modstandsdygtige, er lavet med mange forskellige læder, men alle har italiensk oprindelse såvel som deres omhyggelige og kontrollerede behandling for at levere til vores kunder kun perfekte varer i de mindste detaljer. Selvom læderet på vores rygsække er naturligt, formår det at opretholde en stærk slagfasthed på samme tid, dette skyldes de forskellige processer, de gennemgår inden for garverierne, inden de går i produktion. Hvis du ikke vil opgive stil, skal du vælge en laeder rygsaek herre i håndlavet læder. .

Brug din Fantini Pelletteria rygsække i skind!

På vores side finder du adskillige modeller af rygsæk læder, fra vintage og klassiske til mere specifikke og originale. Vores rygsække er komfortable, faktisk har de adskillige udvendige og indvendige lommer med knap- eller lynlåslukning. Derudover er stropperne alle justerbare, så de kan bæres på skulderen, men du kan også vælge at bære dem i hånden med håndtaget. Artiklerne fås i forskellige farver, sort, brun, blå, rød og mange andre. Du skal bare vælge og bære din mænds rygsæk eller damerlæderygsæk, skab din stil med Fantini Pelletteria!