LÆDER RYGSÆK HERRE

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Rygsække har altid været brugt til at bære genstande, men i dag er de, udover at de er funktionelt og praktisk tilbehør, også designet og pakket til at fuldføre ethvert tøj, hvilket giver stil og specificitet til de mænd, der bærer dem, kort sagt, de er ægte tøj højeste mode! Læderet, som de er fremstillet med, og som stadig er det bedste materiale i dag, er modstandsdygtigt, fleksibelt og garanterer høj kvalitet til produktet.

Læder rygsæk mænd: komfort, look og livsstil

Hvis der er en ting, der ikke kan mangle i tilbehør til enhver mand, er det bestemt læder rygsæk. I de senere år er det en voksende tendens, der er mange typer rygsække: sport, til skole, til arbejde, vintage rygsække, elegant til at gå ud om natten og, par excellence, rygsæk læder herre. Vi hos Fantini Pelletteria har idealiseret, designet og skabt adskillige samlinger af mænds læderrygsække, der imødekommer behovene hos enhver person, der leder efter den perfekte rygsæk til deres behov: rygsække med lynlås eller knaplukninger, vintage mænds rygsække med bløde læder og vasket for at give et strejf af originalitet til din stil, arbejdsrygsække, der er ideelle til at bære alt hvad du har brug for til kontoret, fra computeren til mapper til dokumenter, mindre rygsække til hver dag, elegant og praktisk at bruge begge til rejser end til udflugter hjemmefra. En hel verden at opdage, og Fantini Pelletteria tilbyder dig nogle smukke eksempler på håndlavede rygsække i læder, der bliver ledsagere af eventyr i hele dit liv, for ikke at gå glip af nogen nyheder på vores side, læderbælte til mænd er også tilgængelige, for at fuldføre dit udseende.

Hver rygsæk læder herre er et stykke historie, der fortæller sig selv

Styrken i vores lædervarer, især til mænds læderygsække, ligger netop i den lange og omhyggelige skabelsesproces, der finder sted bag kulisserne: analysen af ​​trendmodeller, søgen efter nye former og innovative detaljer. , eksperimentering med nye læder og lette og modstandsdygtige materialer, individualisering af farver på mode, der kan imødekomme hver persons smag og endelig den håndlavede produktion, den del, som vi i Fantini Pelletteria giver mere pleje og betydning for at Opret rygsække, der varer evigt. Farve er også et grundlæggende aspekt ved valg af den perfekte læder rygsæk herre: Mens nogle foretrækker den klassiske sorte læderrygsæk, ideel til enhver lejlighed og mindre påtrængende, elsker mange af vores kunder mange andre nuancer i de mest populære farver: for for eksempel tilbyder vores samling af vintage mænds rygsække meget suggestive farver i lysebrun og mørkebrun takket være en vaskeproces af læderet, der gør det nuanceret og originalt; eller en anden meget populær kategori af herrerygsæk er den, der er lavet af læder: hovedsageligt brun, blå, sort og rød, faktisk er dette materiale en slags garvet læder, og de klassiske farver udtrykker bedst sin kvalitet; læderrygsække har det særlige at være meget modstandsdygtige og ødelægge over tid: intet problem, fordi netop fordi de bruges og ridses, får de deres egenart og originalitet. Desuden har vi i Fantini Pelletteria i mange år også specialiseret os i læge taske. På siden finder du forskellige modeller og farver, vælg din!

Rygsæk læder mænd, vælg en håndlavet Fantini Pelletteria!

På Fantini Pelletteria kan du finde den form og model på den herre læder rygsæk, der passer til dig! Vores side præsenterer forskellige typer rygsække, fra de mest klassiske og professionelle til de mest specielle for at vise sig med alternative udseende. Vores rygsække er rummelige til at indeholde computere og bøger, hvis du er studerende, men også tøj og sko, hvis du elsker at rejse og er en sporty person eller arbejdsgenstande, hvis du er medarbejder eller freelancer, der altid vil være på mode, selv på arbejdsplads. Vores rygsække er specielle, originale og har metalliske lommer og lynlåse, der fuldender det unikke design af disse varer. Læderet, som de er fremstillet med, er læderet par excellence, af høj kvalitet, som ikke mangler selv i det færdige produkt, kontrolleret i detaljer og elegant færdiggjort. Mænds rygsække har justerbare skulderstropper, men kan også bæres i hånden, når de er lettere med den behagelige rem. Farverne i vores kollektion er forskellige, lige fra de mere klassiske farver som brun og sort, der adskiller den elegante mand, til mere specifikke som marineblå, hvilket giver et strejf af mystik og charme til ethvert look. Disse rygsække kan have forskellige lukninger, lige fra den klassiske lynlås til knapperne med metaldetaljer for at perfektionere produktet. Inde i hver rygsæk kan du aldrig gå glip af herrepung læder. Vælg denne artikel underskrevet af Fantini Pelletteria på vores hjemmeside for aldrig at opgive italiensk håndværkskvalitet.

Din læder rygsæk herre fra Fantini Pelletteria

Rygsæk læder mænd er nyttige tilbehør, da de giver dig mulighed for at bære forskellige genstande med dig, de kan bruges, mens du tager en picnic på en cykel, på toget eller bussen, på kontoret, i skolen. I dit skab kan du ikke gå glip af en læderrygsæk til mænd fra Fantini Pelletteria, der tilbyder både praktisk og skønhed. Vælg den farve og stil, der passer bedst til din personlighed, match den med dit tøj, og vis din nye rygsæk overalt. Med Fantini Pelletteria finder du også behagelige og elegante læder bæltetasker, justerbare, praktiske og håndlavede.