LÆDER RYGSÆK DAME

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Rygsækken, der blev født som et nødvendigt tilbehør til at bære genstande, har gennemgået flere transformationer over tid fra enkle kurve, der holdes sammen af ​​reb, til rygsæk dame læder, et prestigefyldt tilbehør, der gør den person, der gør den lige så vigtig. har på. Fra skole til arbejde til fritid kan rygsæk læder dame aldrig mangle i kvinders garderobe, nu et produkt, der er for moderigtigt, fræk og praktisk til at blive efterladt!

Rygsæk dame læder: din stil er unik, frigør din kvindelighed

Vores håndlavede rygsække til kvinder giver praktisk hverdag og et strejf af elegance. Oplev vores nye kollektion, og vælg din læderrygsæk, lad dig blive tiltrukket af øjeblikkets hotteste trend. I dag er alle rygsække blevet en universel mode, hvad der for mange år siden næsten udelukkende blev set som et mandligt tilbehør, er nu også blevet en allieret for alle kvinder. Uanset om det er en funktionel, elegant rygsæk, en klassisk model eller en moderne stil, skal du altid bære en af ​​vores fantastiske håndlavede skind rygsæk kvinder på dine skuldre, et moderne must-have.

Modeller af håndlavede dame rygsæk i skind: hvad Fantini Pelletteria kan tilbyde dig

Med næsten 40 års erfaring inden for lædervaresektoren har vi valgt til onlinesalg af kollektionerne af læder rygsæk dame, der kan tilfredsstille og finde den rette balance for enhver personlighed. Skønheden og nytten af ​​vores kvinders rygsække ligger i, at de alle er multifunktionelle, både for mængden af ​​lommer og indvendige lynlåse og for strukturen og udformningen af ​​rygsækken. Af enhver størrelse og stil kan enhver kvinde finde den perfekte bedste ven på Fantini Pelletteria: klassiske kollektioner med lædertyper, der har en tendens mere mod det naturlige, såsom lysebrun eller mørkebrun, der er karakteristisk for vores vintage læderygsække; moderne kollektioner med mere specielle processer og mere raffinerede lædervalg samt at få adgang til moderigtige og trendy detaljer. Alternativt kan du vælge vores forretningssamling, der er oprettet for at give vores rygsække en ideel størrelse til at rumme computere, tablets og A4-ark med en meget professionel og praktisk intern opdeling. Hvis du derimod leder efter vores berømte kvinders vasket læderrygsække eller en klassisk rygsæk til at gå i skole eller universitet, finder du mange modeller med rumene i kø til disse værktøjer. Lad dig transporteres ind i Fantini Pelletterias verden, se efter de modeller, der passer til dig, og gør dine dage lette og moderigtige.

Komfort og elegance, en kvindedag med sin rygsæk

Tegnebog, makeup, briller, pen og notesbog, mobiltelefon, bøger. Læder taske dame repræsenterer altid dine dage fulde af forpligtelser og udflugter. Af denne grund er en enkelt håndtaske muligvis ikke nok ... En behagelig, rummelig men aldrig af mode læder rygsæk læder dame kan være nyttig. Vores kollektion tilbyder en bred vifte af genstande, der passer til enhver lejlighed, hvad enten det er til en togtur eller en cykeltur, men hvorfor ikke til sund shopping med venner eller en aperitif ved de gyldne timelys. Vores produkter fremstillet i Italien af ​​håndværkere, der er opmærksomme på læderkvaliteten og dets forarbejdning, er perfekte til at fuldende ethvert look, de fås faktisk i forskellige farver, fra de mest livlige som rød, gul og lyserød til de mere klassiske som sort, brun og skat. Uanset om du bruger høje hæle eller sneakers, vil vores rygsæk være perfekt til din stil, som kan suppleres med et af vores Fantini Pelletteria læderbælter på stedet.

Fantini Pelletteria skind rygsæk dame, vælg din!

Rygsækken har altid været en fremragende allieret for kvinder, såvel som at være et praktisk tilbehør er den også elegant og moderigtigt. Fantini Pelletteria tilbyder forskellige typer rygsække med justerbare og komfortable skulderstropper, udvendige og indvendige lommer, der kan rumme bøger, tablets, kameraer og mere. De produceres i forskellige størrelser og former, du skal bare vælge den model, der bedst passer til dine behov og smag! De kan bæres på skulderen, med hånden og armen overalt og i enhver situation. Giv ikke op på komfort og raffinement, vælg en af ​​vores håndlavede rygsæk dame læder i høj kvalitet! Hvis du ikke vil gå glip af nogen mulighed på vores side, er der også rejsetaske læder håndlavet i Italien.