LÆDER PUNG DAME

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Læder pung dame er et praktisk tilbehør skabt til at indeholde mønter, pengesedler og forskellige kort. En læderpung dame kan aldrig mangle i en kvindes taske! Det kan tages med overalt, og på trods af sin kapacitet tager det ikke meget plads. Vores Fantini Pelletteria-modeller følger mode og er perfekte til enhver smag og personlighed. Varerne, der tilbydes i vores butik, er lavet med et af de fineste og mest efterspurgte læder, nemlig læder, faktisk giver det mulighed for et produkt af høj kvalitet, hvilket altid har været en af ​​vores prioriteter.

Ægte læder damepung læder i alle farver og størrelser

Her finder du alle de nyeste forslag fra Fantini Pelletteria kvinders læderpunge og nøgleringe! Vores modeller fås i forskellige variationer og farver, startende fra de mindste til de store med mange rum. Hver tegnebog er lavet af ægte italiensk læder, såsom fuldkornet kalveskind, der bruges til at give større blødhed eller toscansk læder for at gøre produktet mere modstandsdygtigt. Match den rigtige tegnebog til din lædertaske eller forretningsmappe, og brug vores lædernøgleringe til altid at have dit hus og dine bilnøgler med dig. Tegnebogen er et af de tilbehør, der bruges hver dag, der kan pynte din stil og gøre dine dage mere glamourøse. Hvis du ikke vil gå glip af nogen nyheder, kan du finde forskellige læder taske dame på vores side, match dem med din tegnebog!

Bliv forelsket i vores samling af læderpung dame og nøgleringe i læder!

Hvis du er på udkig efter en feminin tegnebog i håndlavet læder, praktisk og lavet med førstevalgsmaterialer, på Fantini Pelletteria er du på det rigtige sted! Faktisk er alle tegnebøger lavet af læder af høj kvalitet og små metaldele fra italiensk produktion, og desuden udføres sømme og monteringsarbejde helt i hånden for at få unikke og umiskendelige produkter. Vores eksklusive punge til kvinder og nøgleringe fås i mange ekstravagante stilarter med trykt læder eller med flerfarvet interiør. Derudover har vores butik i årevis også specialiseret sig i salg af læder rygsække, lavet af toscansk læder af italienske håndværkere, vælg din!

Fra nu af er der kun en Fantini Pelletteria-læderpung i din taske!

Vores lædervarer, der i årevis har arbejdet med italienske håndværkere, der tager sig af hvert produkt i mindste detalje, tilbyder mange modeller af læder pung dame. Varerne er af forskellige typer, fra den mindste til den største. De har mange lommer og interne lynlåse som punge og også forskellige rum til at indsætte kreditkort og visitkort. Der er mange farver til rådighed, fra tidløse og elegante klassikere som sort, brun og blå til mange andre levende og originale nuancer, nuancer og udskrifter. Vores tegnebøger kan indeholde lynlås, knap og klip. De er komfortable og nemme at håndtere, de kan tages med overalt uden at tage meget plads. Tegnebogen repræsenterer den kvinde, der bærer den, vælg den farve, der passer bedst til din personlighed og forkæl dig selv med den model, der passer dig bedst. Hver vare har sin egen karakteristik, der gør den unik og uforlignelig, såsom metaldekorationer, tryk eller stropper, kort sagt, et high fashion tilbehør! Gå ikke glip af vores kollektion af læderbælter til damer for at fuldføre ethvert look og altid føle dig øverst.

Din damepung læder af Fantini Pelletteria

Hver kvinde har sin egen personlighed og stil, og tegnebogen viser andre, hvem du er. Din pung ledsager dig overalt i løbet af dagen, fra morgenen, når du tager en kop kaffe i baren med vennerne, til aftenen. I en kvindes tegnebog kan du finde alt, fotos, kreditkort, mønter, pengesedler, visitkort, abonnementer og meget mere. For at indeholde alt dette har du brug for en dygtig og trofast ledsager, som du kun kan finde med Fantini Pelletteria i vores fantastiske læderpung dame i italiensk florentinsk læder af høj kvalitet. Giv ikke op på læderens stil og elegance, som udover at gøre din pung chic med sin bopæl også gør den super sikker og klar til at tage et eventyr med dig!