LÆDER DOKUMENTHOLDER

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvis du leder efter organisation, komfort og effektivitet til dit arbejde, er det, du har brug for, en af ​​vores højkvalitets document holder leather. Vores håndholdte i Italien er vores ægte læderdokumentholdere tilbehør til hverdagen for dem, der elsker at organisere deres vigtige dokumenter bedre og ønsker at bære dem rundt uden at bekymre sig om at miste dem, især hvis de er vigtige, såsom fakturaer. Læderet, som de er fremstillet med, er et resistent og prestigefyldt materiale, der beskytter dit materiale i løbet af din hektiske dag

Håndlavet dokument holder håndlavet i Italien

Modstanden i de anvendte materialer og håndværket garanteret af Fantini Pelletteria får dig til at se godt ud med dine kolleger og især med dine kunder. Faktisk er det fra de små detaljer, du kan se professionalisme og organisering af en person på arbejdspladsen. Derudover, for at fuldende dit forretningskvinde- eller mandsudseende, tilbyder vores butik dig også et bredt udvalg af laedermappe, så du altid er professionel og elegant til enhver tid på dagen.

Administrer dine dokumenter bedre i din nye dokumentholder

Praktisk at tage med og elegant at vise til kolleger og venner, læderdokumentholderne er uerstattelige ledsagere i hverdagen. Takket være deres utallige rum og lommer giver dokumentholderne dig altid mulighed for at have dokumenter og kontorfiler ved hånden, så de er organiserede og effektive når som helst på arbejdsdagen. Opmærksomheden på detaljer og efterbehandling tilføjer en ekstra knivspids til forbedring af vores 100% Made in Italy læder dokumentholder. For ikke at gå glip af nogen nyheder, se indsamlingen af ​​rejsetaske laeder på vores hjemmeside, hvilket kan være nyttigt, hvis du er en forretningsmand eller -kvinde, der skal flytte fra et sted til et andet for arbejde, rejser med tog og taxaer.

Dokument holder fra Fantini Pelletteria, klasse, elegance og praktisk i et enkelt tilbehør

Et altid upåklageligt udseende er, hvad enhver selvrespektende forretningsmand og kvinde vil have. Hvordan man gør? Simpel ved at vælge Fantini Pelletteria dokumentholder. Vores modeller, der fås i to farver, nemlig sort og brun, er emblemet for elegance og forfining. Foruden at være lavet med et af de mest prestigefyldte materialer, nemlig læder, behandles de også af italienske håndværkere, der er opmærksomme på produktets kvalitet, hvilket er vores første interesse! Vores dokumentholder har et sober og professionelt look med elegante finish og lynlåslukning, der gør hver model mere raffineret og dekoreret. De kan også have adskillige rum indeni, der giver dig mulighed for at genbestille de forskellige kort. Faktisk er vores varer ikke kun små for at kunne indeholde kreditkort, pas, kørekort osv ... men de fås også store i A4-format, så du også kan medbringe ark, kontrakter og vigtige dokumenter. Det er et praktisk tilbehør, men også high fashion, der fuldender ethvert look. Desuden har vores butik i årevis været opmærksom på produktionen af ​​læge taske, som du kan finde på vores side i forskellige modeller og farver, vælg din.

Din Fantini Pelletteria dokument holder!

Stilethæle og jakkesæt, skjorte og slips, vores dokument holder giver et ekstra strejf af klasse og sofistikering til din stil! Disse er perfekte tilbehør til arbejdspladsen, især hvis du er en mand eller kvinde, der elsker orden, organisering og at have alt under kontrol. Giv ikke op på italienske topkvalitetsprodukter, vælg Fantini Pelletteria, besøg vores hjemmeside også for at finde læder rygsække, mange modeller og farver lige til dig!