LÆDER BÆLTETASKER

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Bæltetasken vinder mere og mere popularitet inden for modeverdenen. Det er altid blevet identificeret som et tilbehør begrænset til den mandlige verden, den klassiske og typiske bæltetaske til mænd, bedre forstået som en bæltetaske til læder. I de senere år har dette tilbehør på en meget eksplosiv måde ikke kun åbnet sig for den kvindelige verden og startet en ægte søgning efter den mest trendy og mest fashionable kvinders blødepakke, men har også fundet en ny måde at præsentere sig på herremode. Uanset om du er på udkig efter en blødepakke til kvinder eller herre, på Fantini Pelletteria er du garanteret at finde innovative og moderigtige modeller, der opretholder smagen og det klassiske udseende af den autentiske læderpakke, der tilføjer et strejf af samtidighed og innovation.

Vælg stil og komfort, brug vores bæltetaske læder for en fuldstændig personskift

Ved at vælge læder bæltetaske vælger du ikke kun det praktiske, men også stilen. Alt det væsentlige, som du altid vil have med dig i alle dine dage, er nu muligt uden at skulle opgive fri bevægelighed. Kvindeartiklen er designet til ikke at være omfangsrig og samtidig være så rummelig og alsidig som muligt; mens herremodellen altid har været et tilbehør af grundlæggende nytte, da buksernes lommer ikke er tilstrækkelige til alle moderne verdens behov, og det kan være besværligt at bære en herretaske for visse vaner. I årevis har vores lædervarer også tilbudt et bredt udvalg af håndlavede læger taske. Vælg Fantini Pelletteria og omfavn en verden af ​​stil, bevægelse og klasse.

Bæltetasker læder: trendy og absolut praktisk tilbehør

I årevis har vores butik været opmærksom på valget af læder, et prestigefyldt materiale, der kræver en lang proces, hvor specialiserede håndværkere pakker og styrer produkterne i de mindste detaljer, hvilket garanterer høj kvalitet. Læder er et modstandsdygtigt materiale, men på samme tid også fleksibelt, og det er derfor, det er bedst til fremstilling af bløde pakker, der passer til både mænd og kvinder. Vores bæltetaske i læder har et originalt design, og modellerne passer til alle slags smag. Vores genstande er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​flere udvendige lommer både foran og bagpå med metalliske lynlåse til at rumme forskellige genstande, for selvom de ikke er omfangsrige tilbehør, har de en stor kapacitet. Stropperne er justerbare og komfortable, så du kan tage din bæresele overalt. Vores kollektion tilbyder forskellige farver, fra de mest klassiske og elegante som sort, blå og brun til de mest livlige toner som rød og gul. Vælg den model og farve, der passer bedst til dit look! Også på vores side er der også forskellige modeller af læder rygsæk herre, håndlavede i Italien, gå ikke glip af nogen nyheder!

Kvinde og mand: læder bæltetasker kan aldrig mangle i din garderobe

Med det frenetiske tempo i vore dage kan en bæltetasker læder aldrig mangle i garderoben, faktisk er det et praktisk tilbehør, der passer til hverdagen, afhængigt af modellen kan du have en afslappet eller mere elegant fanny-pakke i forskellige størrelser og med mere eller mindre lommer. Det tilpasser sig enhver form for look, ikke kun sporty som træningsdragter og sneakers, men også med mere raffineret og klassisk tøj. Dette tilbehør er perfekt til at tage med overalt, til kontoret, til shopping og til udendørs sport. Snøringen i taljen giver faktisk stor bevægelsesfrihed, men den kan også bæres over skulderen, under alle omstændigheder har du hænder og lommer fri. De kan fyldes med nøgler, mobiltelefon, make-up, tegnebog (gå ikke glip af samlingen af ​​læder punge dame på webstedet) og meget mere!

Vælg din bæltetaske i læder fra Fantini Pelletteria!

Hvis du er en sporty type, men også en karriere mand eller kvinde, vil vores læder bæltetaske give et ekstra touch til dit ethvert look! Opgiv ikke kvaliteten af ​​italiensk læder og opmærksomhed fra dygtige håndværkere, der tager sig af hvert produkt i detaljer. Nu skal du bare vælge den model, der bedst passer til din smag og forkæle dig selv med farverne, tør og skabe din egen stil med Fantini Pelletteria!