HERREPUNG LÆDER

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Herre punge læder, som er et praktisk tilbehør, da den bruges til at rumme penge og kort, er blevet en rigtig modeartikel. De bæres generelt af mænd i en jakkelomme eller i en baglomme på bukser, men også inde i læder bæltetasker, og for sidstnævnte kan du se vores hjemmeside, da vi tilbyder forskellige Made in Italy og håndlavede modeller. Vores varer er lavet med det mest efterspurgte materiale til tegnebøger, nemlig læder (udelukkende af italiensk oprindelse), fordi det garanterer modstand, men også klasse.

Hvilken herrepung læder passer til dig?

Herre punge læders tegnebog ser altid ud, men i virkeligheden skjuler den mange små detaljer, der gør den unik efter vores behov og vores smag. Først og fremmest er der dem, der elsker det med blødt læder, og dem der foretrækker det med et mere stift læder. Så er der størrelsen: i de senere år er der hovedsagelig tre kategorier af tegnebøger, der vinder fart: den første er den lille, mindre end de klassiske modeller, men som dog altid er et fremragende kompromis mellem komfort og ledig plads; den anden meget trendy model har pengeklemmen, hvor sedlerne ikke længere passer ind i det specielle rum, men er sikret takket være et metalrelæ inde i selve tegnebogen; og endelig er den tredje type tegnebog de lodrette og moderne, som har den samme funktionalitet som de klassiske mænds tegnebøger, men med en mere moderne form.

Herrepung i læder af enhver smag, moderne og håndværksmæssig

Gå ikke glip af chancen for at kombinere andet smukt læder tilbehør med din unikke og pålidelige ægte læder mænds tegnebog. Der er mange andre interessante og komfortable genstande, der kan passe komfortabelt i lommen: læderkortholdere, punge til mænd, nøgleringe i læder, lædermapper, kortholder, tegnebøger med lynlås og meget mere! Lille tilbehør i læder er dyrebare varer, der holder alle dine behov sikre og i god stand. Besøg Fantini Pelletterias verden, søg i beskrivelserne af vores artikler efter herrepung med plads til mange kort med de ideelle funktioner, der passer til dig! Gå ikke glip af samlingen af ​​læder rygsæk herre, vælg den model og farve, der passer dig bedst.

Herrepung læder, vælg Fantini Pelletteria!

Vores lædervarer har været opmærksomme på produktkvaliteten i årevis, og vores tegnebøger fremstillet i hånden af ​​eksperthåndværkere, der kun bruger florentinsk læder af topkvalitet, er et eksempel på dette. De tilgængelige modeller er af forskellige typer, fra den mindste til den største. Vi tilbyder også en bred vifte af farver ud over de tidløse klassikere som sort, blå og brun, også mere bizarre og livlige farver som den italienske tricolor, som også kan være en god souvenir at tage med hjem efter en tur gennem Italien. kunst og skønheden på vores halvø. Dette tilbehør fra Fantini Pelletteria er ikke kun skabt til at indeholde pengesedler eller mønter, men der er også modeller udstyret med lommer og rum til at indsætte kort, kort og meget mere. Derudover finder du i mænds tilbehørskollektion også læderbælte til mænd: opdag dem alle!

Din herre punge læder

Med vores forskellige modeller vil du være i stand til at finde ud af, hvad der er den mest passende tegnebog til din smag og din stil, fordi det er vigtigt, at enhver mand finder den rigtige til sig selv, så han føler sig sikker og moderigtig. Det er et af tilbehør, der ikke kan mangle i din garderobe, det er vigtigt, uden at vi føler os fortabt ... Det er ikke et objekt at gemme sig i lommen, men det er et tilbehør, der skal vises offentligt. Forkæl dig selv med at vælge din herrepung i læder, tør fri med farver og skab din stil med den italienske kvalitet af Fantini Pelletteria!